29 Mart 2024 Cuma

1453 OSMANLI CAFE AÇILDI

1453 Osmanlı Cafe&Restaurant hafta sonu Talas’ta görkemli ve yoğun bir katılım ile hizmete açıldı.

1453 Osmanlı, karşılaştığı yoğun ilgi sayesinde Şehzadeler Kenti Manisa’da başlayan yolculuğuna çok kısa sürede Türkiye’nin birçok bölgesine ulaşarak devam ediyor.

1453 Osmanlı’nın son durağı ise Kayseri oldu. 1453 Osmanlı, yatırımcılığını Ahmet Boyraz’ın yaptığı 1453 Osmanlı Kayseri şubesiyle birlikte Türkiye’de toplam 13 aktif şubeye ulaştı.  

Hafta sonu yapılan görkemli açılışa Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri MHP İl Başkanı Serkan Tok, MHP Milletvekili Aday Adayları Hasan Ali Kilci, Ertan Taştan, Kayseri Lokantıcılar ve Pastacılar Başkanı Altan Aydemir, MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut ve 1453 Osmanlı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Deniz’in yanı sıra vatandaşlar katıldı. Konuşmalarının ardından yapılan dua ve kurban kesimi sonrası Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri MHP İl Başkanı Serkan Tok ve MHP Milletvekili Aday Adayları Hasan Ali Kilci 1453 Osmanlı Cafe&Restaurantı hizmete açtılar.

İzmir Çiğli Allways, İzmir Bornova, İstanbul Fatih, İstanbul Mihrabat Korusu, Ankara Çukurambar, Muğla Marmaris, Denizli, Uşak, Yozgat, Sivas, Kırşehir ve 3 Eskişehir şubesi ile ilham dolu yolculuğuna devam eden 1453 Osmanlı Kayseri’deki şubesini açtı. Dünya’ya nam salmış olan Osmanlı Mutfağına dokunan menüsüyle bugüne kadar oldukça takdir toplayan 1453 Osmanlı, Kayseri halkının damaklarında iz bırakmaya geliyor! Eşsiz dokusu, geleneksellik ve moderniz mi bir araya getiren mimarisi ile de misafirlerden tam not almayı bekliyor. Kayseri Talas’ta Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi karşısındaki konumuyla lezzeti ve kaliteyi kolayca ulaşılabilir hale getiriyor. Ayrıca, 1453 Osmanlı gelen yoğun talep doğrultusunda, Kayseri’de Talas şubesi dışında iki yeni şube daha açmaya hazırlanıyor.  1453 Osmanlı Kayseri Şubesi yatırımcısı Ahmet Boyraz, “ 1453 Osmanlı ailesinin içine girdiğimde bize yardımcı olan Serdar Deniz’e şükranlarımı sunuyorum. En azından geleneklerimizi bize hatırlatan ismi ile her zaman önderlik yapacak ruhumuzu tekrar ve tekrar ön plana çıkartacak. İnşallah bu mutlu günümüzü devamlı ve sürekli tekrar ederiz” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.