22 Ekim 2024 Salı

2016-2017 YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KUR’AN KURSLARI AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

2016-2017 yılı Eğitim-Öğretim dönemi Kur’an Kursları açılış programı 14.10.2016 Cuma günü Kocasinan İlçe Müftülüğü Fahrettin Bakır Kur’an Kursu bahçesinde düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftüsü Doç Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Galip Koçer, Atıf Akşit, Kocasinan Müftüsü Yahya Çankaya, İtimat  A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bakır, müftülük daire personeli ve Kur’an Kursu öğreticileri ile kursiyerler katıldı.

Program, Kocasinan Müftülük  Sitesi  Camii İmam Hatibi Yasin Yüksel’in  Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Güven, “Camilerimiz ve Kur’an Kurslarımız ilim öğretilen yerlerdir. Kur’an Kurslarımızda 4 yaşından 70 yaşına kadar sizleri Kur’an’la tanıştırıyoruz. Kur’an kurslarımızda Efendimiz (s.a.v.)’in hayatını öğreniyorsunuz. Onun için Kur’an Kursları sizler için birer fırsattır. Sizler de Kur’an bilgisini, ahlakını, evlerinize, ailenize taşıyorsunuz. Bilinçli bir şekilde gençlerimizi yetiştirmeliyiz. Bizler evlatlarımızı başkalarının ellerine bırakmadan kendimiz yetiştirmeliyiz.”dedi.

Protokol konuşmalarının ardından, Kocasinan Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursları adına temsili olarak Fahrettin Bakır Kur’an Kursu’nun açılışı yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.