30 Nisan 2024 Salı

ÇOLAK; “BİZ TÜRK İSLAM FEDAİSİ ÜLKÜCÜLER BU OYUNA GELMEYECEĞİZ”

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak Talas ilçesi Belediye Meclis Üyelerinin Ege Üniversitesi’nde 3 yıl önce PKK’lı hainler tarafından bıçaklanarak öldürülen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin bir parka verilmesi yönündeki taleplerini reddetmesiyle ilgili basın açıklamasında bulundu.

Çolak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, devletin ve milletin bekası için hiçbir ikbal ve makam beklemeden canını ortaya koyan ülkücü hareket, ülkemizin varlık yokluk mücadelesi verdiği bu kritik  günlerde yine canını malını ortaya koyarak ülkemizin verdiği beka mücadelesinde devletinden taraf olarak bin yıldır süren devlet anlayışını bir kez daha tüm şer odaklarına ve dünyaya ispatlamıştır.

Ancak bu kararlı duruşu tıpkı hain FETÖ yapılanmasında olduğu gibi bazı kriptolar tarafından sekteye uğratılma gayretindedir.

Her fırsatta ülkücüleri kışkırtmak ve sokağa çekmek birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde ülkemizin içine nifak tohumları ekmek için bahaneler üreterek ikilik çıkarma gayretinde olanlar varlığını sürdürmektedirler.

Talas ilçesi Belediye Meclis Üyeleri, Ege Üniversitesi’nde 3 yıl önce PKK’lı hainler tarafından bıçaklanarak öldürülen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin bir parka verilmesi yönünde bir süre önce talepte bulundu. Ancak AK Partili Üyeler, bu talebi hiçbir gerekçe göstermeden red etti.

Şehit kardeşimizin adının her karış toprağı için canımızı vereceğimiz şehrimizde yaşatılması gibi haklı bir talebimiz ; Terör örgütlerine PKK militanlarına gösterilen azami ihtimam kadar talep görmemiştir.

Bizler, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten aldığımız TÜRK İSLAM sancağını,  Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’den öğrendiğimiz Devlet-i ebed-müddet anlayışımızı sürdürmek gayretindeyiz. Buna engel olmak isteyen şer odaklarına ‘ Bir gece ansızın gelebiliriz’ dediğimizde bizler laf olsun diye söylemedik.

Önceki gece saat 24:30’da Şehit kardeşimiz FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU  ismini yaşatma talebimizi komik bir sebeple red eden TALAS BELEDİYESİ’ne giderek talebimizin cevabını istedik.

Bu bir samimiyet testiydi, sözümüzü yine tekrarlıyoruz, ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’

Biz TÜRK İSLAM FEDAİSİ ÜLKÜCÜLER bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu FETÖ yancısı kriptolar ile kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. TANRI TÜRK’Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN….”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.