6 Mayıs 2024 Pazartesi

Bünyan Ülkü Ocaklarından Örnek Davranış

Ülkü Ocakları Bünyan İlçe Başkanlığı bu anneler gününde de şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Gerçekleştirilen ziyarette evlatlarını vatan toprağına hediye eden şehit annelerine başkanlık tarafından çiçek ve plaket takdim edilerek şehit annelerin gönülleri yapıldı.

 

Ülkü Ocakları Bünyan İlçe Başkanlığı bu yıl da şehit annelerini unutmadı. Ocak Başkanı Mehmet Emre Taşçı tarafından geleneksel hale getirilmesine gayret gösterilen ziyaretlerin bu yıl 3.sü yapılırken, gerçekleştirilen ziyaretlerde annelere çiçek ve plaket takdiminde bulunuldu. Şehit anneleriyle samimi bir ortamda gerçekleşen programda Başkan Taşçı şehit anneleriyle hoş sohbet ederek istek, öneri ve ricalarını dinledi. Taşçı yapmış olduğu konuşmada yanında bulunan ülkücü gençlerin önemini vurgulayarak, “Bugün mevki ve makamda biz varız ama yarınlara baktığımızda bu görmüş olduğunuz ülkücü gençler, bizden boşalan makamlara geçecekler ve bizim başlatmış olduğumuz, geleneksel hale gelmesi için çaba gösterdiğimiz bu faaliyetimizi onlar devam ettirecekler. Bu sebepten dolayı gençliğimizi yanımıza alarak şehitlerimizin ve genç yaşta kaybettiğimiz ocak reislerimizin evlerini öğretiyoruz. ülkü ocakları bünyan ilçe başkanlığı olarak eğitim faaliyetlerimize devam ederken bu tür organizasyonları da tamamlayarak gelecek nesillere emin adımlarla ilerlemekteyiz. Gelecek nesillere yetişen her bir genç bastığı toprakları düşünecek ve altında kefensiz yatanların bizim için önemini idrak edecektir. Hedefimiz kızı elma, Turan’a kadar devam edecektir. Ne zaman ki böyle nesilleri yetiştirir isek o zaman başarılı olmuşuzdur. Ülkü Ocakları Bünyan İlçe Başkanlığı olarak annelerimizi hiç bir zaman unutmayacağız ve her yıl değil her gün aklımızda olduklarını bildiririz. Bu programın hazırlanmasında ve yapılmasında yanımızda olan herkese de ayrıca teşekkürü borç biliriz.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.