20 Eylül 2024 Cuma

İşte İstanbul’un Tek MHP’li Başkanından İlk İcraat

Silivri Belediyesi binasında daha önce kaldırılan “T.C.” ibaresi, İstanbul’un tek MHP’li Belediye Başkanı ünvanına sahip olan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatıyla yeniden konuldu.
İstanbul’un tek MHP’li Belediye Başkanı ünvanına sahip olan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatıyla yeniden konuldu.

Silivri Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda “Belediyemizde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında bina ve muhtelif yerlerdeki tabelalara T.C. ibaresi eklendi” şeklinde bilgilendirme yapıldı.

İşte o fotoğraf:

SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN YILMAZ KİMDİR?

17.01.1972 tarihinde İstanbul Silivri’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece’de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini de Uludağ Üniversitesi’de noktalamıştır.

Uzun yıllar profesyonel futbol oynamış, çeşitli kulüplerde yöneticilik yapmış ve bir dönem İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlenmiştir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.