20 Eylül 2024 Cuma

YAKALANAN TORBACIDAN GAZETECİYE İLGİNÇ CÜMLELER

Adana’da, gözaltına alınan uyuşturucu satıcısı kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Çek dayı alem yakışıklı görsün. Şimdilik bu kadar, devamı haftaya.” dedi.

Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden biri, kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Çek dayı alem yakışıklı görsün. Şimdilik bu kadar, devamı haftaya” dedi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi’nde uyuşturucu sattığı iddia edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

“ÇEK DAYI ÇEK ALEM YAKIŞIKLI GÖRSÜN”
Bir dükkanın kepengine gizlenmiş 33 uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgularında suçlamayı kabul etmediği öğrenildi. Şüpheliler sorgularının ardından Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontörlünden geçirildi. Bu sırada şüphelilerden biri kendisini görüntüleyen gazetecilere, ‘Çek dayı çek alem yakışıklı görsün. Şimdilik bu kadar, devamı haftaya.” dedi.
Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.