20 Eylül 2024 Cuma

VATANDAŞIN FOSEPTİK TEPKİSİ!

Kayseri Kocasinan İlçesi Yavuz Mahallesi’nde bulunan foseptik çukurları ile mahallenin başı dertte. Mahalle sakinleri haftalardır çukurun kapanmamasından şikayet ediyor. Foseptik çukurunun haftalardır kapanmaması çocuklar için ciddi tehlike oluşturuyor.

Yavuz Mahallesi Lokman Caddesi üzerinde bulunan foseptik çukur kapaklarının haftalardır kapanmadığını belirten mahalle sakinleri kendileri ve çocukları için tehlike oluşturduğunu söyledi. Mahalle sakinlerinden Senanur Demir “Her gün bu güzergahtan Bağdat Caddesi’ne çıkıyorum ve yol üzerinde bulunan 2 çukurunda kapağı açık, bir tanesinin üzerini ise kaldırım taşı ile kapatmışlar. Biz yolda yürürken dikkatli olabiliriz ama mahalledeki çocuklar oynarken çukura düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar. Kentsel dönüşüm alanında böyle bir ihmalin olması bize belediyenin gereken önemi vermediğini gösteriyor. Yetkililerden bir an önce konu ile ilgili çözüm bulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: SERAP KAYHAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.