20 Eylül 2024 Cuma

ERTEKİN: “ÜRETMEYE VE İHRACATA KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Boydak Holding adının Erciyes Anadolu Holding olarak değiştirilmesi ile ilgili düzenlenen basın toplantısı sonrası yeni logo ve ismin bulunduğu bayrak göklere çekildi. Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin Hunat TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

FETÖ terör örgütü ile bağlantılarının olmadığını ve bu konuda örgüt ile ilişkilendirilmekten rahatsızlık duyduklarını ifade eden Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin; “FETÖ denilince akla gelen markalardan bir tanesi olmaktan rahatsızlık duymamızdan dolayı yenilenen adımız ile Erciyes Anadolu Holding olarak Kayseri için, Türkiye için üretmeye ve ihracata katkı sağlamaya devam edeceğiz. 2016 yılından bu yana 283 Milyon Dolar borç öderken kasamıza 70 Milyon Dolar daha para girişi sağladık. ‘Boydak Holding’e gidenin eli boş dönmüyor, herkese para saçılıyor’ gibi safsatalar ortaya çıktı.  15 Temmuz hain darbe girişimi ile 10 sene öncesinde bu holdingden tek bir kaynağa para gitmiş ve bu 10 yıl boyunca FETÖ’nün toplam para 400 Milyon Dolar cebine para koyulmuş” dedi.

“ERCİYES ANADOLU HOLDİNG OLARAK YARDIMA HAZIRIZ”

İnsanların ufakta olsa yarasına merhem olabilecek yardımlarda bulunduklarını söyleyen Ertekin; “İnsanların problemini çözebilmek amaçlı 2 yılda 8 Milyon Dolar para harcamışız. Yıllık 4 Milyon Doları şehrin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına, Kan Kanseri hastanesine ve Polis Özel Harekat’a yardım ettik. İnsanlar buna har vurup harman savurmak diyor. Bizim bir yılda bu kadar noktaya harcadığımız paranın 10 katı 10 yıl boyunca bu terör örgütüne gitmiş ve hiç kimse çıkıp bir şey demedi. Şu anda da hiç kimse boşuna konuşmasın rakamlar ortada ve herkes rakamlarla konuşsun. Bizim harcadığımız 4 Milyon Doları önümüzde ki yılda 5 Milyon yapacağız. Onlar bir terör örgütüne 40 Milyon verirlerse bizde bu şehirde ihtiyaç sahiplerine, sağlıktan tutun şehit ailelerine de daha fazla yardım edeceğiz. Kayserispor’a gelince bizde sizler gibi uzaktan takip ediyoruz. Sponsor olduğumuz için gidişata karar vermiyoruz. Bende Samet Hoca Kayserispor’un şu an ki durumunu hızlı düzeltir diye umuyorum” ifadelerini kullandı.

HAYTA: “HOLDİNGİN ADINI ERCİYES DAĞI’NDAN ALMASI BİZİ MUTLU ETTİ”

Erciyes Anadolu Holding işçilerinin bağlı olduğu Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri İl Başkanı Emin Hayta’da holdingin adını Kayseri’yi temsil eden Erciyes Dağı’ndan alması kararından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek “Bizde yeni isimle alakalı yönetimin almış olduğu bu karara şahsım ve tüm çalışanlar adına teşekkür ediyorum. Holdingin yeni ismini Erciyes Dağımızdan alması bizi çok mutlu etti. Çalışanlar ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun, umuyorum bundan sonraki işler daha iyi olur ve daha huzurlu çalışırız” ifadelerini kullandı.

HABER: SERAP KAYHAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.