20 Eylül 2024 Cuma

MEMDUH UZUNLUOĞLU, İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e yeni görevinde başarılar diledi. Uzunluoğlu, ülkemizin içerisinde bulunduğu kritik dönemde kendisine güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Uzunluoğlu: “Halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik projelerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışma yürütmeye hazırız. Ben yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Uzunluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Karabörk: “Emniyet teşkilatı olarak bizlerde, huzur ve güvenin tesisi için yerel yönetimlerle sürekli istişare halinde olacağız. Bizden önceki arkadaşlardan devraldığımız görevi, bizler de en güzel şekilde devam ettireceğiz” dedi.

HABER: SALİH ZEKİ ÇETİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.