20 Eylül 2024 Cuma

SARIYER’DE AÇ KALAN YABAN DOMUZLARI MAHALLEYE İNDİ

Dünyanın en büyük metropol şehirlerinden biri olan İstanbul’da, aç kalan yaban domuzları şehre indi. Sarıyer ilçesinde yol kenarına kadar gelen yaban domuzları vatandaşlar tarafından beslendi.

Aç kalan yaban domuzları yol kenarına kadar gelerek karınlarını doyuracak yiyecek aradı. Bu durumun her akşam yaşandığını ifade eden vatandaşlar yaban domuzlarına ekmek ve meyve verdi. Sarıyer’de vatandaşlar, aç kalarak yol kenarına gelen yaban domuzlarını evlerinden getirdikleri yiyeceklerle besliyor. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki bir bölgeye her gün akşam saatlerinde gelen bir yaban domuzu sürüsü, burada yiyecek bulmaya çalışıyor.

Yoldan geçen sürücülerle bu bölgede oturan mahalle sakinleri, getirdikleri yiyecekleri aç kalan domuzlara vererek onları besliyor.


Buradan geçen sürücüler de araçlarından inerek cep telefonlarıyla yaban domuzlarının fotoğrafını çekiyor.

VATANDAŞ İÇİN EĞLENCE OLDU
Mahalle sakinlerinden Mustafa Atik, vatandaşların her akşam bu bölgeye gelen yaban domuzlarına ekmek ve meyve verdiğini söyledi.

İstanbul’da yaban domuzları şehre indi
Yaban domuzlarının seslerini akşam geç saatlere kadar duyduklarını dile getiren Atik, “Bunlar, vatandaşlar için küçük bir eğlence oldu. Doğayla iç içe bir yaşam sürüyoruz.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.