20 Eylül 2024 Cuma

MHP İL BAŞKANI TOK, GAZETECİLER İLE BULUŞTU!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kayseri’de görev yapan basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, MHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Doğan Gündüz, MHP Kayseri Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkanı Ferhat Temizer, MHP Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Özge Soysal, MHP Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanı Mihriban Çimen, MHP Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Akıllı, MHP Talas İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Yıldız, Kayseri Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Özgürce seslerini duyurabildikleri en önemli aracıların gazeteciler olduğunu ifade eden Başkan Tok, sözlerine şu şekilde devam etti:

”Geçtiğimiz yıl başka bir mekanda Gazeteciler Günü’nü kutlamayı Yüce Rabbim bana ve teşkilatıma nasip etmişti. Aynı şekilde bir yıl sonra yine sizlerle beraberiz. Burada bulunmaktan partim ve şahsım adına onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Çünkü, bütün siyasi partilerin yol arkadaşları sizlersiniz. Bizleri halkımızla buluşturuyorsunuz. Düşüncelerimizi halkımıza objektif bir biçimde sunuyorsunuz. Kıymetli gazeteci büyüklerim ve arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız!” ifadelerini kullandı.

HABER: CENGİZHAN KOCA

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.