21 Eylül 2024 Cumartesi

MHP KAYSERİ İL BAŞKANI TOK: “GÜNDEM OLMAK İÇİN BAŞKA BİR YOL DENE, HADDİNİ BİL!”

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Sosyal medya hesabından İyi Partili  Hasan Sami Özvarinli’yi çok sert eleştirdi. Tok, bir gün de tüm hayatını değiştirip ne olduğu belli olmayanların haddini bilmesi gerektiğini söyledi.

Mhp Kayeri İl Başkanı Serkan Tok, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla İyi Partili Hasan Sami Özvarinli’ye çok sert çıkıştı. Tok: ” Kıymetli büyüğümüz Genel Başkanımıza Ve Ülkücü Harekete ağzından salyalar akıtarak sataşan Hasan Sami Özvarinli!  Gündem olmak İçin başka bir yol dene… Yazdığın yazının karşılığını misliyle alacaksın… yazının sonunda dediğin gibi dikkat et, Karnın ağrımasın ki bir daha demircinin iti kelimesini doğru yerde kullanasın. Senin gibi hangi kapıdan beslendiği belli olmayan beslemelerin, bir günde tüm hayatını inkar edip, nerede ve kimlerin kucağına oturduğu belli olmayanların, anlam-mana-kimlik anaforunda ise kendini bulamayıp, Aynaya her baktığın da ; Ben kimim ve bu hal neyin nesi soruları İie muhatap olup; Kimliksiz, ucuz ve de beyinsizlere söyleyeceğimiz tek söz; Hadsiz haddini bil” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.