21 Eylül 2024 Cumartesi

BAŞKAN TURAN: “HATIR KALMADI, HERKES HAK ETTİĞİNİ ALACAK!”

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Serdar Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İyi Partili Hasan Sami Özvarinli’ye çok sert tepki gösterdi. Başkan Turan, Hatırlatmakta fayda olduğunu, Ülkü Ocaklarında eskinin hükmü değil sadece hatır olduğunu fakat şuan hatırın da kalmadığını söyledi.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Serdar Turan, İyi Partili Hasan Sami Özvarinli’yi çok sert sözlerle eleştirdi. Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “İttifak ortağı Hdppk yı “Kürt siyasi hareketinin temsilcisi” olarak gören lider bozuntusuna güzelleme yapacağım diye haddini aşan, MHP ve liderine hırlayan itlere MHP Kayseri İl Başkanımız Serkan Tok gerekeni söylemiş,her zaman olduğu gibi ölmeyi bayılmak zanneden hadsizlere haddini bildirmiştir. Bizimde bu tarla farelerine söyleyeceklerimiz vardır elbet, fakat geçmişi şaibe ve soytarılıklarla dolu,dönem adamı, menfaat ve ikbal meraklısı taklacı kelimesini tam karşılayan, tavuk kesmeye cesareti olmayıp, buralardan esip gürleyen çapsızlar gibi değil. Herkes hak ettiğini alacak! Hatırlatmakta fayda var, Ülkü Ocaklarında eskinin hükmü yok hatrı var(dı)!! Hatır falan kalmadı herkes ayağını denk alsın! Biz Ülkü Ocaklıyız. Ocaktan gelenlerle, kucaktan gelenleri ayırt edecek kadar da teşkilatçıyız Elhamdülillah”dedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.