21 Eylül 2024 Cumartesi

LGS’YE GİRECEKLER İÇİN, KAYSERİ’DE ULAŞIMA EK SEFER

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sınav günü otobüs seferleri konusundaki çağrısına kulak verdi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, LGS’ye girecek öğrenciler için ek sefer koyduklarını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medyadan talepte bulunduğu ek otobüs seferleri için Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden yanıt geldi. Bakan Koca, hafta sonu yapılacak olan LGS’ye giren öğrenciler için sokağa çıkma kısıtlamasında otobüs seferlerinin aksamamasını talep etmişti.

Bakan Koca sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda: “Günü, sınav gençlerine bırakıyoruz. Cumartesi biz evdeyiz. Bütün şehirlerimizde, belediye başkanlarımızdan gençler adına istirhamım, BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN herkes dışarıdaymış gibi tam kadro hizmette olması. Otobüste az olmak, gençlere iyi gelir. Sınava daha iyi odaklanırız” ifadelerini kullandı.


Bakan Koca’ya ilk yanıt Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den geldi. Özhaseki: “Sayın Bakanım,
Sınav günü AK Belediyelerimiz tam kapasiteli olarak ulaşım hizmeti sağlayacaklar. Her şey, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için. Bütün yavrularımıza sınavda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Özhaseki’nin paylaşımı sonrası ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, otobüsler için ek sefer koyacaklarını duyurdu. Başkan Büyükkılıç sosyal medyadan yaptığı duyuruda: “Sayın Bakanlarım; Kayseri’de ulaşım tam kapasite çalışacağı gibi sınav giriş ve çıkış saatlerinde de ek seferler koyduk. Her zaman yanlarında olduğumuz öğrencilerimize bir kez daha başarılar diliyorum” diye konuştu.
HABER: SALİH ZEKİ ÇETİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.