21 Eylül 2024 Cumartesi

VALİ GÜNAYDIN’DAN BİRİNCİ YILA ÖZEL ZİYARET

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Hunat TV’nin birinci yılı münasebetiyle Hunat TV’yi ziyaret etti. Vali Günaydın, bir yıldır yayın yapan Hunat TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Açıkgöz ve çalışanlarına yayın hayatında başarılar diledi.

Hunat TV birinci yaşını kutluyor. Hunat TV’nin birinci yılı münasebetiyle Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Kayseri Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rifat Açıkgöz, Gazeteci Oktay Ensari ve Gazeteci Metin Kösedağ Hunat TV’yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Günaydın: “Hunat TV bir yıldır yayın hayatında. Şehrimize habercilik anlamında büyük katkılar sunuyor. Genç ve dinamik bir kadro ile Kürşat Açıkgöz yönetiminde yayın hayatına devam ediyor. Bu süreçte vatandaşların bilgilendirilmesi noktasında önemli bir görevi yerine getiriyor. Yayınlarınızı ve haberlerinizi takip ediyoruz. Ellerinize sağlık. Bugüne kadar vermiş olduğunu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılar dilerim” dedi.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy: “Bizler Kayseri Ticaret Odası olarak basınımıza her zaman destek oluyoruz. Kolay bir iş yapmıyorsunuz. Bizler evlerinde otururken sizler haberlerinizle vatandaşlarımızı bilgilendiriyorsunuz. Hunat TV, İP TV lisanlı alanı ülkemizde alan ilk kurumlardan biri. Haberlerinizi takip ediyoruz. Yerel basına desteğimiz artarak devam edecek. Başarılarınız devamını dilerim” diye konuştu.

Dijital dönüşümün önemli bir evre olduğunu hatırlatan KGC Başkanı Veli Altınkaya: “Geçtiğimiz günlerde de ifade ettiğim gibi dijital dönüşüm kaçınılmaz bir süreç. Hunat TV bu bağlamda Türkiye’de İP TV lisansı alan 3. Televizyon. Kayseri’de ise ilk. İlkeli yayıncılık anlayışınızı takip ediyorum. Albayım Rifat Açıkgöz ve değerli oğlu benim de yeğenim Kürşat Açıkgöz habercilik noktasında hem şehrimize hem de ülkemize ciddi katkılar sunmuş insanlar. Emeklerine sağlık. Bundan sonraki süreçte de Hunat TV’ye başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Hunat TV’de program yapmanın ayrı bir mutluluk olduğunu ifade eden Gazeteci Metin Kösedağ: “Bugün bir yılı geride bıraktık. Şu an buraya ilk gelişimi ve inşaat halindeki zamanı hatırlıyorum. Vakit gerçekten çok hızlı geçiyor. Bende yaklaşık bir yıldır bu ekranlarda program yapıyorum. Hunat TV’nin benim için yeri çok ayrı. Bu başarılı yayın hayatında bizlerde yer bulduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah nice günleri kutlamayı nasip etsin” diye konuştu.

Gazeteci Oktay Ensari: “Albayım Rifat Açıkgöz ve oğlu Kürşat Açıkgöz benim uzun yıllardır tanıdığım insanlar. Albayım benim 40 yıllık dostum. Böyle bir televizyonu Kayseri’ye kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Hem Rifat Albayım hem de Kürşat Bey gazeteciliğin içerisinden gelen insanlar. Bir şirket sahibi değiller, bir holding sahibi değiller. Kendi emekleriyle burayı açtılar ve başarıyla yayın hayatlarını sürdürüyorlar. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABER: SALİH ZEKİ ÇETİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.