21 Eylül 2024 Cumartesi

ERDOĞAN,15 TEMMUZ ANITI ZİYARETİ SONRASI MECLİS’E GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 15 Temmuz Anıtı’na çelenk bıraktı. Erdoğan, ardından TBMM’deki törene katılmak üzere Meclis’e geçti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin 4’üncü yılında şehitler ve gaziler saygıyla anılıyor. Beştepe’deki ilk törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri anısına inşa edilen anıta çelenk bıraktı ve dua etti.Erdoğan’a bazı komutanlar ve siyasetçilerin yanı sıra 15 Temmuz gazileri eşlik etti. Erdoğan, çelenk bırakıp dua ettikten sonra bir açıklama yapmadan alandan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gaziler ile birlikte 1. Sınıf Emniyet Müdürü Gazi Turgut Aslan da eşlik etti.Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye’deki 15 Temmuz Anıtı’na çelenk bıraktı ve TBMM’deki törene geçti.

 

MECLİS’E GEÇTİ

Cumhurbaşkanı, buradaki törenin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki anma törenine katılmak için Gazi Meclis’e geçti. TBMM’deki törene Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılıyor.

MİLLETE SESLENİŞ KONUŞMASI YAPACAK

Erdoğan kısa bir süre sonra TBMM’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’na katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda şehit aileleri ile yemekte bir araya gelecek, 15 Temmuz Millete Sesleniş konuşması yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.