21 Eylül 2024 Cumartesi

GLOBAL ENGLİSH HOUSE YABANCI DİL OKULU AÇILDI

Global English House Yabancı Dil ve Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı düzenlenen tören ile açıldı. Açılış törenine Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın eğitim dünyada en büyük yatırımdır diyerek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Biz, ‘her kimse iki dil bilirse biz onu iki kişi sayarız’  kültürünün inancındayız, bir lisan bir insandır.
Bu müesseselerin birini de bugün hayata geçireceğiz. Eğitim dünyada en büyük yatırımdır diyerek bu müesseseyi açtıkları için kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Talas, 171 bin nüfusun 50 bini öğrenci ve akademisyenden oluşmaktadır. Seçim vaatlerimden birisi olan ‘değerli hocalarım ve öğrencilerimiz 20 kişi bir araya gelin ve bir sınıf oluşturun. İngilizce dilini en iyi şekilde öğrenmek istediğinizi belirtin. Ben size vaad ediyorum, en iyi öğretmeni bulacağım’ demiştim. Bugüne kadar böyle bir talep olmadı fakat ben bahsettiğim hocaları buldum. Hem müessesenin açılışından dolayı hemde bu salgında titizlikle bu açılışı sürdürdüklerinden dolayı tebrik ederim. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de atanalı birkaç gün oldu bu vesile ile kendisine hayırlı olsun dileklerimde bulunuyor ve ekibiyle birlikte inşallah güzel işler başaracağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Diliniz rotanızı belirler sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Global English House Müdürü Vesim Boztaş, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Özü gereği değişime ve gelişime açık olan insan oğlu, evreni keşfetmek için kullandığı ilk ve en etkili aracı dilimizdir. Dilimiz dünyamızın sınırlarını belirliyor. Ana dilimizin yanı sıra bir dil becerisi geliştirmekte dünyamızın sınırlarını genişletiyor. Global English House olarak ‘diliniz rotanızı belirler’ sloganıyla sizi sınırların belli dünyanızın içinden alıp yeni dünyalara keşfe çıkarmanın önünü açıyoruz. Bu yolculuğumuzun ilk gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: CENGİZHAN KOCA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.