21 Eylül 2024 Cumartesi

AK PARTİLİ VEKİL TAMER’DEN KAYSERİ DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Amerika’da ki seçimleri değerlendirerek aday olarak ortaya çıkan Joe Biden’in yaptığı skandal açıklamaları şiddetle kınadığını belirtti.

Depreme dayanıklı binaların TOKİ aracılığıyla yapıldığını belirten AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, 17 Ağustos depremini hatırlatarak Türkiye’de 21 yıl içinde değişiklikler yaşandığını söyledi. Vekil Tamer: “AK Parti olarak bundan sonra daha sık bir arada olacağız, daha sık sizleri bilgilendireceğiz. Bundan önceki dönem içerisinde biliyorsunuz yıllar önce başlayan Türkiye’de ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının hemen akabinde yaz tatili olmasından dolayı buradayız. Bu açıdan sizleri hem Ankara çalışmaları hem Türkiye genelindeki siyasi ortam hakkında hep beraber değerlendirmeler yapacağız. Geçen yıl itibariyle biliyorsunuz 17 Ağustos’ta büyük bir facia yaşanmıştı. Bu facianın arkasından 21 yıl geçti ve bu 21 yıl içerisinde Türkiye’de aslında çok şey değişti. TOKİ vasıtasıyla depreme dayanıklı binaların yapılması şöyle TOKİ’ye bir göz attığımız zaman neredeyse Bir Milyona yakın konut yapıldı. Hepsi de deprem yönetmeliğine uyan, depreme dayanıklı konutlar olarak karşımıza çıktı. Türkiye’nin depreme hazır olma alanında çalışmaları eksiksiz devam etmekte” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİR MUZ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR!”

Amerika’da ki seçimlerde aday olarak ortaya çıkan Joe Biden’ın yaptığı skandal açıklamaları şiddetle kınadığını belirten AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir Muz Cumhuriyeti olmadığını, Türkiye’nin de eski Türkiye olmadığını ifade etti. Vekil Tamer: “Geçen hafta itibariyle Amerika’da ki seçimlerde aday olarak ortaya çıkan Joe Biden’ın yapmış olduğu skandal açıklamalar var. Bunları şiddetle kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bir muz cumhuriyeti değildir, eski Türkiye’de artık yoktur. Bu anlamda dünyanın hangi ülkesi olursa olsun asla taviz verilmeyecektir. PKK’yla olan 40 yıla yakın mücadelenin sonuna geldiğimizi de söyleyebiliriz. Aynı zamanda Türkiye coğrafyasında tarihler boyunca savaşlar, gürültüler eksik olmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti 1071’den bu tarafa bu bölgeye huzur, barış ve insanlık getirmiştir ve bu misyonunu da devam ettirmektedir. 14 Ağustos’ta AK Partimizin 19. kuruluş yıl dönümü kutlamalarını yaptık. Allah nice nice yıllar göstersin inşallah” ifadelerini kullandı.

VEKİL TAMER, KAYSERİ’YE 2. TIP FAKÜLTESİ MÜJDESİNİ VERDİ

Kayseri’de yapılan yatırımlar ve AKP milletvekillerinin görüşmeleri sonucu 2. Tıp fakültesinin yapılacağı müjdesini veren Vekil Tamer: “Tüm Türkiye’ye mal olan ve burayı marka şehir haline getiren Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki, sadece Erciyes yatırımıyla ilgili 26 Milyon metrekarelik arsayı bir kuruş ödemeden bu şehre kazandırdı. Nereye bakarsanız bakın Kayseri’ye o kadar çok yatırımlar yapıldı ki bunları bir kalemde silmek olmaz. 4 tane üniversite var ve bunlara istinaden Kayseri’de gerçekleşecek olan ve şu an görüşmeleri devam eden önemli bir yatırımdan bahsetmek istiyorum. Burada, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, vekillerimiz Mustafa Elitaş, Taner Yıldız ile birlikte 2. Tıp fakültesi Kayseri’ye kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

“İMKANIMIZ VARSA DÜĞÜN YAPMAYALIM”

Son günlerde Kayseri’ de yaşanan vaka sayısı artışına da değinen Vekil Tamer, Kayseri halkını maske, mesafe, temizlik kurallarına eksiksiz uymaları konusunda uyarılarda bulunarak sözlerine şu şekilde devam etti: “Kayseri ciddi anlamda hiç iyiye gitmemekte. Mümkün olduğu kadar maske, mesafe, temizlik kurallarına uyalım, gerekiyorsa düğünlerimizi erteleyelim hatta imkanımız varsa düğün yapmayalım. Vaka sayısı konusunda bilgi vermek istemiyorum fakat durum hiçte iyi değil. Bende bir doktor olarak bu konuda elimden gelen gayreti ve çabayı göstereceğim” ifadelerini kullandı.

“BİZ KAYSERİ’DE HALKIN ARASINDAYIZ”

Kayseri’ye ve Kayserispor’a sahip çıkılması gerektiğini belirten Vekil Tamer, “Son günlerde yapılan bazı sıkıntılı basında çıkan haberleri görüyoruz. Hayır, biz her zaman Kayseri’deyiz, halkın arasındayız. Herkes şöyle bilmeli ki AK Parti ve oradaki başta Milletvekilleri, İl Başkanları, Belediye Başkanları hep beraber Kayseri halkının hizmetindeyiz. Her zaman söylemiş olduğum gibi ‘Hayrın Kadar Konuş’ ifadelerinin zemin bulduğu bir şehirden bahsediyoruz. Hayırseverlere huzurlarınızda saygıyla önlerinde eğiliyorum, hepsinden Allah razı olsun. Kayserispor’a gelince hepimiz bu takıma sahip çıkmak zorundayız. Aslında Kayserispor’u yönetmek kolay bir şey değil. Şimdiye kadar görev yapan kulüp başkanlarından Allah razı olsun diyorum çünkü hem maddi hem manevi hem de maddi harcadığı halde bir sürü sıkıntılar içerisinde ilerlediğini biliyorum çünkü bende yıllarca Kayserispor yönetiminin içerisinde yer aldım. Bu sebepten dolayı bu kulübün kolay yönetilmediğini en iyi bilenlerden birisiyim. Bizim yine parti gözetmeksizin Kayserisporumuza hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde yardım etmesi gerektiğini de burada tekrar belirtmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER: HASAN MEMİŞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.