21 Eylül 2024 Cumartesi

SARIOĞLAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA YENİSİNİ KATTI

Sarıoğlan Belediyesi, araç filosuna yeni araçlar kattı. Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile araç filolarına yenisini eklediklerini belirtti.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, belediye araç filosuna yenisini kattıklarını duyurarak, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Verdiği desteklerden dolayı Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki, Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Belediyemize ve ilçemize yeni aracımız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kurban kesimi ve edilen dualar sonrası araç, hizmete başlaması için belediye binası önüne çekildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.