21 Eylül 2024 Cumartesi

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI YEŞİLHİSAR’DA

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine gelerek incelemelerde bulundu. Özkaldı, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, İlçe Kaymakamı Fatih Bayram, DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, İl Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın ve Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Fatih Dağlı ile birlikte Ovaçiftlik Mahallesindeki Sultan Sazlığı Kuş Cenneti’ni gezdi.

Yürüyüş alanında Sultan Sazlığını tanıtarak, ilçe hakkında bilgiler veren Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, “Bakan yardımcımız ile Yeşilhisar’ımızın tarımsal sorunlarını bire bir anlatma fırsatı bulduk. Develi ikinci merhale sulama sisteminden Kovalı kapalı sulama sistemine, ilçemizin dağlık bölgesinde yapılan erozyon önleme ağaçlandırmasından, mahallelerimizin mera sorunlarına kadar hepsini dile getirdik. İnşaallah taleplerimizin ülkemizin memleketimizin imkânları çerçevesinde çözüleceğini inancım sonsuzdur.’’ dedi

Ardından Kuş Cenneti’nde yürüyüş yapan heyet, gözetleme kulesinde yaban kuşlarını doğaya bıraktılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.