30 Nisan 2024 Salı

CUMHURBAŞKANI, AK PARTİ KAYSERİ 7. OLAĞAN İL KONGRESİ’NDE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin il kongresine katılmak üzere kente geldi.

Erkilet Havaalanı’ndan parti otobüsü ile çıkış yapan Erdoğan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Köprü Erdoğan’ı bekleyen bir kadın ise “Adını Erciyes’e yazdım dualarım seninle” yazılı pankart açtı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise havaalanı çıkışında kendisini görmek için gelen vatandaşlara hediyeler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmasında, “Azeri kardeşlerimiz işgal altındaki topraklara doğru yürüyorlar” dedi.
Kadir Has Stadyumu’nda gerçekleştirilen kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, “Bu sabah İlham Aliyev gardaşım ile görüşmemizi yaptık. Azeri televizyonunda spiker bayan kardeşimin o gözleri yaşlı olarak ağladığı anları kendisiyle paylaştım. Şu anda Azeri kardeşlerimiz işgal altındaki topraklara doğru yürüyorlar. Oraları geri almaya başladılar. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. İmanın elinden hiçbir şey kurtulmaz. Azmettin mi tevekkül et gerisi Allah Kerim. İşte bu büyük millette böyle canlandı. Bu bir sevda öyküsü Hazar’dan Balkan’a kadar” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.