21 Eylül 2024 Cumartesi

KAYSERİ ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI YÜRÜYÜŞÜ

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılı kutlamaları adına gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik ile 97 Ülkücü, İl Ocak Binası önünden Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na kadar yürüdü.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı saat 19.23’te  bir etkinlik düzenledi. Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik’in Atatürk büstüne çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan etkinlikte İl Başkanı Ali Çelik yaptığı açıklamada, “Bağımsızlık mücadelesinin sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Türk düşmanlarına verilen en güzel cevaptır” dedi.

Çelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bugün, 29 Ekim 1923 tarihinde, Türk Milletinin kanla ve irfanla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümünü kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Türk Milletini vatansız, devletsiz bırakmaya çalışan yedi düvele karşı verilen bağımsızlık mücadelesinin sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Türk düşmanlarına verilen en güzel cevaptır. Bilinmelidir ki; 97 yıl önce yeni Türk Devleti’ni kuran inanç ve irade yüce Türk Milleti’nin damarlarındaki asil kanda hâlâ mevcuttur. Dün olduğu gibi bugün yine içte ve dışta Türk Milleti’ni vatansız ve devletsiz bırakmak isteyen bütün Türk düşmanları bir araya gelerek saldırıya geçmiştir. Türk Milleti’ne karşı haçlı seferleri hayali kuranlar, “sokak hazır” söylemleri ile iç karışıklık umut edenler şunu iyi bilmelidir ki; Türk Milliyetçilerinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi “Türkiye Cumhuriyeti sokakta kurulmadı, sokakta bulunmadı, sokağa bırakılmayacak, sokağın girdabına, sokak serserilerine teslim edilmeyecektir.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz!” diyerek Cumhuriyeti, Türk Gençliği’ne emanet etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan Ülkücü Gençlik, devletimizin varlığı, milletimizin birliği için dün olduğu gibi bundan sonra da sorumluluğunun farkında olarak üzerine düşeni yapmaya devam edecektir. Bu vesile ile başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türk Milletinin bekası ve refahı için mücadele ederek bu uğurda bayraklaşan şehitlerimizi ve gazilerimizi hayırla ve gururla yad ediyorum. Bu duygularla Cumhuriyet bayramını kutluyor sözlerimi Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleri ile bitirmek istiyorum. “Türkiye Cumhuriyeti; duymasını bilene ses, almasını bilene nefes, gitmesini bilene hedef, sevmesini bilene yürek, savaşmasını bilene ebedi zaferdir” Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, var olsun Türk Milleti! Ne mutlu Türküm diyene!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.