21 Eylül 2024 Cumartesi

BAŞKAN ÇİMEN’DEN BAŞKAN ÇOLAK’A ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanı Mihriban Çimen ve yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türk Eğitim Sen Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı Muharrem Çolak’ı ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanı Mihriban Çimen ve yönetimi, Türk Eğitim Sen Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı Muharrem Çolak’ı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Çolak; “MHP Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Mihriban Çimen ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile her yıl olduğu gibi bu yılda sendikamızı ziyaret etmiştir. Her zaman öğretmenlerimizin yanında gördüğümüz Sayın Başkana bu nazik ziyaretlerinden dolayı Türk Eğitim Sen Kayseri 1No’lu Şube Başkanı olarak şahsım adına ve Kadın komisyonu Başkanı İnayet Eroğlu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER: SERAP KAYHAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.