21 Eylül 2024 Cumartesi

YERLİ VE MİLLİ SERMAYE PROJESİ ‘KUMSMALL AVM’

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma alışveriş merkezi ‘Kumsmall AVM’ Kayseri’nin gururu olma yolunda ilerliyor. İçerisinde barındırdığı 250 adet mobilya mağazası, giyim, restoran, teknoloji, market ve oyun alanlarıyla çok geniş bir yelpazeye sahip. AVM içerisinde her türlü hizmeti sunduklarını dile getiren Kumsmall AVM Genel Koordinatörü Cem Bilsel, “Yerli ve milli sermaye ile hazırlanmış bu müthiş fikrin özellikle Kayseri halkı tarafından desteklenmesini istiyoruz. Bu proje,  Kayseri’nin tüm dünya tarafından tanınmasını sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Dünyada benzer içerikte bir kaç AVM olduğunu dile getiren Kumsmall AVM Genel Koordinatörü Cem Bilsel, Türkiye ve Avrupa da ise ilk olduğunu dile getirdi. Kumsmall AVM Genel Koordinatörü Cem Bilsel: “Karma AVM ‘den kastımız mobilya, ev tekstili, klasik AVM‘lerde bulunan markaların bir arada bulunduğu bir AVM. Her özelliği ile bizi diğer AVM’lerden ayırıyor. 400’e yakın mağazamız mevcut. 250 adet mobilya mağazası var. Her vatandaşın aklına gelebilecek tüm mobilya markaları mevcut. İki adet fabrikadan halka satış yapan büyük marka da bünyemizde yer almaktadır. Bizi diğer AVM’ lerden ayıran en büyük özelliklerimizden biri de geniş ve ferah olması. Özellikle pandemi döneminde sosyal mesafeyi gözetebileceğiniz büyüklükte.320 bin metrekare kapalı alanda 180 bin metrekare kiralanabilir alanımız mevcut. Dolayısıyla kimseye temas etmeden rahatlıkla ve güven içerisinde alışveriş yapabilirler. Bu AVM’nin Türkiye’nin bir değeri olarak tüm ülkede tanıtılıp dünyaya ve iç piyasada hak ettiği yere getirilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu proje sermayesi ve yatırımcıları ile yerli ve milli bir proje. Yatırım yapan, destekleyen iş insanları haliyle Kayserili. Müthiş bir talep var kiralama ve müşteri olarak. Artık tutar mı tutmaz mı olarak değil aldığımız taleplerin yoğunluğunda kontrollü bir şekilde ilerlemenin gayreti içerisine girdik. Burası sadece Kayseri değil çevre illerinde mutlaka uğrayacağı bir AVM.  Burada inanılmaz bir mobilya karması var. Tüm markalar aynı alanda yer aldığından bütün mağazaları gezip fiyat ve ürün değerlendirmesini kolayca yapabilir ve bunun için en az bir gününüzü ayırıp hem cebinize hem zevkinize göre ürünler alabiliyorsunuz” dedi.

HAFTASONU HEDEF ‘100 BİN MÜŞTERİ’

Hafta sonları için hedefledikleri müşteri sayısının 100 bin olduğunu dile getiren Kumsmall AVM Genel Koordinatörü Cem Bilsel, kısıtlamalardan önce hedefledikleri rakama yaklaştıklarını ifade etti.  Bilsel, “Kısıtlamalar kaldırıldıktan sonra hem Kayseri halkı hem çevre illerdeki vatandaşlarımızın teveccühüyle hedeflediğimiz rakamlara rahatlıkla ulaşıp daha da fazla vatandaşımızı ağırlayacağız” söylemlerinde bulundu.

YHT DURAĞI, TRAMVAY VE AVM YOLU PROJELERİ İLE ULAŞIM DAHA KOLAY

Şehir merkezine uzak olduğuna ilişkin eleştirileriler aldıklarını dile getiren Bilsel, “Ulaşım konusunda büyük bir yanılgı var. Şehir merkezine uzak değiliz. Şehir merkezine7 dakikalık bir mesafedeyiz. Konumu itibariyle de çok güzel bir yerde. Çevre yolun hemen yanında. Yetkilerle de netleşti.  Çevre yolundan direkt AVM’mizin önüne inen bir yol projesi hazırlandı, ihalesi yapılacak. Kısa süre sonra başlayacak. Yüksek hızlı tren de yanımızdan geçiyor. Durak yapılacak YHT için. Tramvay projemiz de var. Seneye bu zamanlarda inşallah halkımız kullanıyor olacak bu yol ve tramvay hattını. Bunun dışında insanlar zaten özel araçlarıyla bize çok rahat ulaşabilecek bir konumdayız. Çok büyük bir otopark alanımız var. 6 bin kişilik açık ve kapalı otoparkımız var. Hiçbir yoğunluğa maruz kalmadan bize ulaşabilecek ve çok rahat alışveriş yapabilecekler” ifadelerini kullandı.

“YETERLİ İLGİ VE YOĞUNLUK BEKLİYORUZ”

Kayseri halkından beklentilerinin olduğunu dile getiren Bilsel, “Yerli ve milli sermaye ile hazırlanmış bu müthiş fikrin özellikle Kayseri halkı tarafından desteklenmesini istiyoruz. İnsanlar Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma AVM’ sinin Kayseri de olmasına çok şaşırıyorlar. Kayseri halkından beklentimiz,  yeterli ilgi ve yoğunluk. Eğer ilgi ve yoğunluğu gösterirlerse hem Kayserimizi hem alışveriş merkezimizi tanıtma fırsatı da yakalamış oluruz” siyerek sözlerini noktaladı.

HABER:DİLEK BİLGİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.