21 Eylül 2024 Cumartesi

HAMİ TEMİZLİK, MÜŞTERİLERE VE AVM ÇALIŞANLARINA GÜVEN ORTAMI SAĞLIYOR

Hami Group bünyesinde hizmet veren ‘Hami Temizlik’ Kumsmall AVM’nin pandemi döneminde en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Hami Temizlik Kumsmall Temizlik Müdürü Kadir Şahin, müşterilere ve AVM çalışanlarına güven ortamı sağladıklarını belirtti.

AVM içerisindeki her alanın temizlik ve dezenfeksiyon işlemini üstlenen Hami Temizlik, müşterilere ve AVM çalışanlarına güven ortamı sağlıyor. Ziyaretçilerin çok yoğun olduğu ve sıklıkla kullandığı alanlarda hijyen çalışmalarını kesintisiz yaptıklarını ifade eden Hami Temizlik Kumsmall Temizlik Müdürü Kadir Şahin, “3 günde bir AVM içerisinde detaylı temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini yapmaktayız. Gün içerisinde rutin olarak makinelerle sert ve ıslak zeminlerimizi devamlı olarak dezenfekte ve temizleme çalışmaları yapıyoruz. Otoparkları da yine büyük otomat makineler ile temizlemekteyiz. Şu an pandemi dolayısıyla otopark girişini de kapalı tutmaktayız. Kısıtlama kalktığında yine süpürme, yıkama ve dezenfekte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hami Temizlik, müşterilere ve AVM çalışanlarına güven ortamı sağlıyor. Halkımız AVM’ye gelmekte tereddüt etmesin diye çabalıyoruz”  dedi.

HABER: DİLEK BİLGİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.