30 Nisan 2024 Salı

SAADET ORUÇ’TAN BAŞKAN BAYRAK’A ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından Sarız’lı Saadet Oruç, Belediye Başkanı Baki Bayrak’ı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından Sarız’lı Saadet Oruç, Belediye Başkanı Baki Bayrak’ı makamında ziyaret etti.  Sıcak ve samimi geçen ziyarette ilçe ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Sayın Saadet Oruç hanımefendi ilçemize gelerek bizlere gerçekleştirdiği ziyaret çok memnun etti. Kendileri Ülkemiz ve Sarız İlçemiz için Ankara’da çok özverili bir şekilde çalışmaktadır, İlçemiz ile ilgili her türlü konuda desteğini bizlere göstermiş ve göstermeye devam etmektedir. Kendisi de bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür eder başarılarının artarak devamını dilerim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.