18 Ekim 2024 Cuma

KARDELEN EKİBİNDEN 15 TEMMUZ YÜRÜYÜŞÜ

KAYSERİ- 1995 yılı Ağustos ayından beri pazar günleri sabah namazını eda ettikten sonra Erciyes Dağı ve etrafındaki dağlarda düzenli yürüyüş gerçekleştirerek Kayseri’nin en istikrarlı yürüyüş gruplarından olan Erciyes Kardelen Yürüyüş Ekibi, hafta sonu gerçekleştirdiği etkinlikte, 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan olaylarda şehit olan 251 şehidimizin anısına Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Demokrasi ve Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü gerçekleştirdi.
Genç kardelenlerle birlikte yapılan yaklaşık 1,5 saat süren Demokrasi ve Şehitlerimize Saygı Yürüyüşünde Türk Bayrağı dalgalandırılarak ve şehitlerimize saygı duruşunda bulunuldu.
Pazar günkü yürüyüşe; Ahmet Yağmur, Şaban Küçüktalaslıo, Hilmi Büyükkuşoğlu, Mehmet Çam, Halil Çalap, Bekir Cabat, Uğur Çapacıoğlu, Mehmet Fatih Kaymaz, Mahmut Cabat ve Abdulkadir Çapacıoğlu’dan oluşan Erciyes Kardelen Yürüyüş Ekibi üyeleri katıldı.
Serin, bol oksijenli ve tertemiz bir havada gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitlerimize Saygı Yürüyüşünde Erciyes Dağı’nın tüm güzelliği eşliğinde unutulmaz bir yürüyüş gerçekleştiren Erciyes Kardelen Yürüyüş Ekibi, daha sonra Kayseri’ye döndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.