18 Ekim 2024 Cuma

10. ERCİYES MÜKEMMELLİK ZİRVESİ DÜZENLENDİ

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şubesi tarafından ‘Yarın İçin Şimdi’ temasıyla düzenlenen 10. Erciyes Mükemmellik Zirvesi tamamlandı.

Her yıl Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şubesi’nin düzenlediği mükemmellik zirvesinin bugün 10’uncusu düzenlendi. ‘Yarın İçin Şimdi’ temasıyla Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen zirvede çok sayıda katılımcı yer aldı. Etkinlikte, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 2. Hava Bakım Fabrika Müdürü ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Volkan Ersun Acar, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nebi Doğan, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, sanayiciler, öğrenciler ve bireysel katılımcılar yer aldı.

İş dünyasını bir araya getiren zirvede konuşmacılar iş deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Kayseri iş dünyasının ve akademinin önemli isimleri buluştu. 10. Erciyes Mükemmellik Zirvesi, KalDer Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kantarcı Kayaoğlu ve Türkiye Kalite Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar’ın açılış konuşmalarının ardından 5 oturumdan oluşan zirvede sürdürülebilir çalışmalar ve sürdürülebilir çalışmaların temelinin nasıl atılacağına yönelik konular konuşuldu.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren KalDer Türkiye Yönetim Kurulu Yılmaz Bayraktar konuşmasında, etkinlikte 21.yüzyılın en büyük sorununun sürdürülebilir kalkınma olduğuna değindi. 10. Erciyes mükemmellik zirvesinin yalnızca Kayseri için değil ülkenin bütün ilçelerinde fark yaratacağını belirten Bayraktar, katılımcılara da gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Toplantının açılışında konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, faaliyetleri ve kalite kültürünün bölgelere yayılımında önemli bir rolü olan KalDer’i tebrik ederek uzun süredir şehrin mükemmeliyeti hedeflediğini, konuşmacıların değindiği konulardan ve sözlerinden oldukça etkilendiğini ve ilham verici bulduğunu belirtti. Yeşil dönüşümün önemli bir problem olarak karşılaşıldığını ve yeşil dönüşümün çözülmesi gerektiğine değindi.

“KAYSERİ OLARAK DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE OLDUKÇA İYİ BİR NOKTADAYIZ”

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, “Geleceğin dünyasında robotik sistemler var. Aynı zamanda savaşlar, iklim krizleri ve çoklu krizlerin olduğu bir zamanda yaşıyoruz. Böyle bir dönemde yeşil ve dijital dönüşümü bir fırsat, bir kazanım olarak görmeliyiz. Kayseri olarak dijital dönüşümde oldukça iyi bir noktadayız” diyerek yapay zekanın ikiz dönüşümün ve sürdürülebilirliğin önemine değindi ve böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.