19 Ekim 2024 Cumartesi

MHP MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI TİTİZBAŞ: “BU GÖREV SADAKATİN BİR GÖSTERGESİDİR”

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Murat Titizbaş, Ülkeye Sevda Ülküye Yemin Yönetim Tanıtım Toplantısı’nda açıklamada bulundu. Titizbaş, “Bu bayrak yarışında devraldığım bu görev, sadece bir unvan değil; sorumluluk, vefa ve ülkümüze olan sadakatin bir göstergesidir” dedi.

MHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından Ülkeye Sevda Ülküye Yemin Yönetim Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. MHP Kayseri İl Yönetim Kurulu, Melikgazi ve Kocasinan İlçe Yönetim Kurulu tanıtıldı.

Açıklamada bulunan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Murat Titizbaş,”Bu önemli görevi bana layık gören tüm büyüklerime ve partimizin her bir neferine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Titizbaş’ın açıklaması şu şekilde;

Saygıdeğer Genel Başkan Yardımcımız, Kıymetli Milletvekilimiz, İl Başkanım, İl Ocak Başkanım Değerli Dava Arkadaşlarım ve Aziz Hemşehrilerim,

Bugün burada, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kutlu çatısı altında, Melikgazi İlçe Başkanı olarak sizlere hitap etmenin gururunu ve heyecanını yaşıyorum. Bu önemli görevi bana layık gören tüm büyüklerime ve partimizin her bir neferine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Görevine yeni başlayan İl Başkanımız Enes Ertuğrul Kalın Beyefendi ve yönetim kurulu üyelerini, Kocasinan İlçe Başkanımız Behsat Önder Beyefendi ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Bu bayrak yarışında devraldığım bu görev, sadece bir unvan değil; sorumluluk, vefa ve ülkümüze olan sadakatin bir göstergesidir. Her bir dava arkadaşımızla omuz omuza vererek, Melikgazi’mizin, Kayseri’mizin ve nihayetinde ülkemizin çıkarları için var gücümüzle çalışacağız.

Bizler için hizmet etmek, her şeyden önce bir sevda işidir. Bu sevdayı yüreğimizde büyüten, milletimize olan inancımızdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, her zaman olduğu gibi, devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkücü Hareket, Türkiye’nin geleceğine yön veren, adaletin, hakkın ve hakikatin savunucusu bir harekettir. Bu bilinçle hareket etmek, bizlere düşen en büyük görevdir.

Bugün burada, büyük bir ailenin ferdi olarak, yeni yönetimle birlikte, ülkemize daha güzel hizmetler sunacağımıza inancım tamdır. Her bir dava arkadaşımızın destekleriyle, Melikgazi’de daha güçlü, daha kararlı ve daha başarılı bir sürece hep birlikte imza atacağız.
Bu kutlu görevi devralırken, Allah’tan niyazım, milletimize hizmet yolunda bizi muvaffak kılmasıdır.

Hep birlikte, ‘önce ülkem ve milletim’ diyerek, durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.

Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bizlere gösterdiği hedef ve oluşturulan teşkilat yapısı, sarsılmaz inancı ile Cumhur İttifakı üyesi olan MHP kadroları üzerine düşen siyasi sorumluluğunu kararlılıkla sürdürecek.

Bu vesileyle, burada bulunan tüm büyüklerime, dava arkadaşlarıma ve hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim beni sizlere mahcup etmesin. Gayret bizden tevfik Cenab-ı Allah’tan. Ne mutlu Türküm diyene!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.