22 Ekim 2024 Salı

BAŞKENT’TE KAYSERİ İÇİN STRATEJİK ADIMLAR ATILDI

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ankara’da düzenlenen ‘Marka Şehir Kayserimiz için Birlikte Neler Yapabiliriz?’ programı ile bir araya geldiler.

Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Şehir Kayserimiz için Birlikte Neler Yapabiliriz?’ programı Ankara’da düzenlendi. Düzenlenen programa, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri milletvekilleri ve il protokolü katıldı. Programda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “İçimizi sevinç kaplıyor, sizlerle bir arada olmaktan, birlikte olmaktan ve bu tabloyu görmekten dolayı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kayseri sevdası ayrı bir duygu demek, içinizi sıcaklık kaplıyor, Kayseri’miz, Türkiye’nin tam ortasında, şehrimizin gelişmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayseri, 5 üniversitesi ile 4 milyar dolara yakın ihracatıyla, 1,5 milyon nüfusuyla, kadim medeniyetler şehri diye nitelendirdiğimiz zenginlikler şehridir. Kayseri’miz, 6 bin yıllık ticari geçmişi ile bir başka güzel” diye konuştu.

“İNSANLARIN HAYIRLISI HİZMETKÂR OLANDIR”

Kayseri’nin kendisinden söz ettiren bir şehir olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, konuşmasında ‘İnsanların hayırlısı hizmetkâr olandır’ diyerek, “Önemli olan hizmet sevdası, önemli olan hizmet aşkı. Onu da burada sağlamak, birbirimizle dayanışmak bizim olmazsa olmazımız. Elhamdülillah bizim hakka dayanan sesimiz var, birbirimize sahip çıkma duygumuz var” ifadelerinde bulundu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise 2,5 yıldır Kayseri’de hizmet etme şerefi yaşadığını söyleyerek, şehrin emin ellerde olduğunu ifade etti.

Anadolu’nun parlayan yıldızı ve göz bebeği şehirlerden biri olan, değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış, tarih ile kültürün iç içe olduğu kadim kent Kayseri için yapılması gereken çalışmaların istişare edildiği program, birlik ve beraberliği de pekiştirdi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.