19 Nisan 2024 Cuma

Hırsıza Değil Komşuya İsyan Edan Mağdur Ailenin Yazısı Herkesi Gülümsetti

İzmirli vatandaş kızının bisikletini çalanlara değil, komşularına isyan etti. Mağdur aile, aynaya not yazıp herkesi gülümsetti.

İzmir Torbalı’daki bir binada bisiklet hırsızlığı yaşandı. Mağdur aile, hırsıza değil komşularına not bırakarak sitem etti.

“BUGÜN BANA YARIN SİZE”

İzmir’in Torbalı ilçesinde hırsızlık olayları artmaya başladı. 6 katlı Abdülhamit Apartmanına giren hırsız, apartmanın ikinci katındaki bisikleti çalarak kayıplara karıştı. İ.K. isimli vatandaş hırsızlık olayını fark etmesiyle durumu önce polise haber verdi, daha sonra ilginç bir yönteme başvurdu. Baba, kızının çalınan bisikleti için apartmanın giriş bölümündeki duvara not bıraktı. Not ise hırsıza değil komşularına yazılmıştı. İ.K., “Kapının arasına koyduğunuz taştan, kapatmadığınız kapıdan, çalan zile ‘kim o’ demeden açtığınız kapıdan dolayı ikinci kattan kapının önünden kızımın bisikleti çalındı. Bugün bana yarın size” yazarak, komşularına sitem etti.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.