20 Eylül 2024 Cuma

DEVELİ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE İLGİNÇ OLAY: ÇEKEMEYENLER ZİL TAKSIN!

Develi İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Anteplioğlu’nun sözleşmesinin yenilenmesinin ardından kurum çalışanları ile birlikte bir çay bahçesinde kutlama yapıldığı iddia edildi. Anteplioğlu’nun yeniden ilçe sağlık müdürlüğüne atanması sonrası ilginç bir olay yaşanarak ‘Çekemeyenler zil taksın’ ve ‘Hayırlı olsun kraliçe’ yazılı çelenk kurum binasına gönderildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde sağlık yöneticilerinin sözleşmesi yenilendi. Develi’de de sözleşmesi yenilenen İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Anteplioğlu’nun tekrar atanması sonrasında ilginç bir olay yaşanarak ‘Çekemeyenler zil taksın’ ve ‘Hayırlı olsun kraliçe’ yazılı çelenk gönderildi. Kurum binası önüne bırakılan çelenklerin Develi İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının WhatsApp gruplarında paylaşılması sonrası herhangi bir müdahale yapılmadığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Bırakılan çelenklerle ilgili kurum tarafından açıklama yapılarak; çelenklerin kimliği belirsiz kişiler tarafından gönderildiğini, ayrıca kurum müdürüne komplo kurulduğunu belirtilen açıklamaların yapıldığı iddia edildi. Bir başka iddiaya göre de İlçe Sağlık Müdürlüğü önüne bırakılan çelenklerin ücretinin Müdür Anteplioğlu’nun şahsı tarafından ödendiği yönündeydi.

Yaşanan olayların ardından ise ‘Çekemeyenler zil taksın’ ifadesi ise bir süre sonra kurum çalışanları tarafından çelenklerden söküldüğü ifade edildi.

HABER: SERAP KAYHAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.