20 Eylül 2024 Cuma

ÖZOKFED OKUL ÖNCESİ İNŞASI İÇİN ÇALIŞACAK

>>Türkiye’nin ilk okul öncesi Federasyonu ÖZOKFED, 5 ilden okul öncesi eğitim kurumlarının bir çatı altında toplandığını bildirmek ve federasyonlarını tanıtmak adına Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenledi.

 

 

Ana merkezi Kayseri olan federasyonun kuruluş amaçlarına değinen Belihan Fidan: “Türkiye’nin ilk okul öncesi federasyonunu kurmuş durumdayız, federasyonumuzun yeri Kayseri’dir. Okul öncesi eğitimin biriken problemlerinin çözülebilmesi ve okul öncesine gereken değerin verilmesi için çaba harcayan dernekler seslerini daha iyi duyurabilmek adına ortak hareket etme kararı aldılar. Türkiye’nin ilk okul öncesi eğitim kurumları ve çocuk kulüpleri federasyonumuzun kısaca adı ÖZOKFED olup, biz okul öncesine ve çocuk kulüplerine hizmet edeceğiz. Bakanlıklarımıza yapmamız gereken, söylememiz gerekenleri ÖZOKFED olarak aktaracağız.” şeklinde konuştu.

ÖZOKFED kurucularının kurdukları temaslarda takdir ve teşekkürleri topladıklarını dile getiren Başkan Fidan: “Kurduğumuz temaslarda takdir ediliyoruz bu federasyonun kurucusu olmaktan da onur ve gurur duyuyoruz. Şu anda federasyonumuzda 5 derneğimiz, 5 ilimiz mevcut. Bu şehirlerimiz İzmir, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Konya.  Bundan sonraki federasyon çalışmalarımıza da diğer illerden derneklerimizin katılacağını umuyoruz. Bu süreçte bize destek olan ve katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bakanlıktan istifa eden Ziya Selçuk’a hayatında başarılar dileyen Başkan Belihan Fidan, okul öncesine verdiği hizmetlerden dolayı da eski bakana teşekkürlerini iletti. HABER: SELMA KÖSEDAĞ- KAMERAMAN: CEYLAN GURBET DEMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.